Raider uutisia… Raiderin uutisia 2012

 
 

VUOSI 2012


Raider ja Passion: Ne ensimmäiset 20 vuotta


Ensi vuonna (2013) Raider ja Passion tekevät keikkoja ja konsertteja Raiderin 20-vuotisen taiteilijajuhlan merkeissä. Koko illan ohjelma kantaa lyhyesti nimeä ”Ne ensimmäiset 20 vuotta”.
Mukana on tuttuja Raider –hittejä, mm. Valkokultaa, Jos vielä voit, Mies omalla maallaan, Joki, Poikani, Hän pitää huolen –  sekä myös uunituoretta materiaalia.
- Luulen, että ensi vuodesta tulee yksi urani hurjimmista, mutta olemme valmiit tekemään Passionin kanssa lujasti töitä, Raider lupaa.
Myös erilaiset kilpailut viehättävät Raideria edelleen ja hän myöntääkin olevansa hyvin kilpailuhenkinen.
- Jos tahtoo saada jotakin, on pakko yrittää.
Ensi kevääksi on luvassa myös mm. naistenpäivän konserttia, sekä ravintola-show, joka kantaa lyhyesti nimeä
A night with Raider Gern.
Raider kertoo tekevänsä mielellään myös yhteistyötä muiden artistien kanssa, joten ensi vuonna lavoilla voidaan nähdä useitakin tuttuja nimiä Passionin solistina.


Tilaa keikalle / Pyydä tarjous

Keikkamyynti: Eric Lemström, manageri
Puhelin: 0417899283
sähköposti
eric.lemstrom@gmail.com

Keikkamyyjä: Mika Qvist

Puhelin: 040 528 5466

sähköposti: mika.qvist@stagemusic.fi

www.stagemusic.fi

www.raidergern.com


Raider juontaa Marionin
levynjulkistamisjuhlan


Laulaja Raider Gern on saanut varsin mieluisan tehtävän, päästessään juontamaan iki-ihanan Marion Rungin uuden Sydänsillat -albumin levynjulkistamisjuhlan. Levyn julkiasua juhlistetaan Helsingin sydämessä, ravintola Kaisaniemessä torstaina, 18.10.2012. Virallisesti uusi albumi ilmestyy kauppojen hyllyille seuraavana päivänä eli perjantaina 19.10.2012.
Raider kertoo ottavansa juontotehtävän vastaan erittäin mieluusti.
- Tämä on upea tehtävä, joka hoidetaan viimeisen päälle. Olen sangen iloinen siitä, että kutsu tuli juuri minulle, Raider kiteyttää tunnelmiaan. Tilaisuus ravintola Kaisaniemessä aukeaa yleisölle klo 19.00. Luvassa on virallinen levynjulkistamiskeikka, joten lavalla nähdään viehättävä Marion livenä. Raider kiinnostaa maailmalla


Youtube/Analytics’in ja Video/Stats’in viime kuukausien seurantaraporttien perusteella voidaan todeta, että Raider Gern kiinnostaa paitsi Suomessa, myös maailmalla. Raideria seurataan ahkerimmin Yhdysvalloissa. Muita kärkimaita ovat Suomi, Italia ja Saksa. 
Myös ikäjakautumat nousevat raporteista esille: Raideria seuraavien joukko koostuu 33-50 vuotiaista miehistä tai naisista (60%). Muiden ikäryhmien osuus on yhteensä 40%, 
Sana jääkarhujen maasta kotoisin olevasta vaaleasta viikingistä on levinnyt netin välityksellä laajasti eri Euroopan maihin mutta myös  mm. Kiinaan, Taiwaniin ja Brasiliaan. 
Heinäkuussa uutisoitu Vuoden 2012 – Virallinen kesämiesjuttu noteerattiin mm. Yhdysvalloissa ja Venäjällä. Raider on vuoden 2012 virallinen kesämies


Raider on maailmanhistorian ensimmäinen virallinen kesämies 2012. Raiderin Fanclubin porukka on äänestänyt Raiderin ensimmäiseksi viralliseksi kesämieheksi. Pesti kestää vain kesän, mutta kesän muistot elävät ikuisesti.
Perusteluissa sanotaan, että Raider täyttää kaikki kesämiehen ehdot: Raider on  hyvännäköinen, sulavakäytöksinen, kohtelias ja hurmaava. Kesämiehen onkin perusteluiden mukaan oltava erityisen hurmaava ja kannettava kesämiehen titteliään tyylillä. Ensi vuoden kesämiehen valintaa suunnitellaan jo.
- Tästä tulee varmasti hauska perinne, fanclubin prexy sanoo.


Lue lisää ...
Mies omalla maallaan - musiikkiprojekti jatkuu myös kiertueella

Raider juhlistaa juhannusta Hotelli Hanhessa


Juhannusaattona, 22. kesäkuuta 2012 Raider muusikkoineen esiintyy Lapinjärvellä sijaitsevassa Hotelli Hanhessa. Raiderin tämän vuoden teemana on Mies omalla maallaan. Ohjelmisto koostuu tutuista menobiiseistä ja keikkahiteistä sekä Raiderin ja tiimin omista lauluista. Heittäydy mukaan tunnelmaan ja nauti juhannuksen romantiikasta!


Viime syksynä ensi-iltansa saanut projekti käynnisti Raiderin uralla täysin uuden vaiheen.
- On hienoa tehdä tätä työtä yhdessä upean tiimimme kanssa. Iloitsen siitä joka päivä.
- Olemme aloittaneet yhteistyön myös uuden ohjelmatoimiston ja managerin kanssa - yhteistyö tuo mukanaan paljon uusia elämyksiä kuuntelijoille, Raider Gern sanoo.

Keikkojen ohella valmistellaan kaikessa rauhassa Raiderin uutta pitkäsoittokiekkoa.

-Juhannuksesta aion nauttia täysillä. Kesä on ihanaa ja romanttista aikaa, hän lisää.


Raider ja Passion Mies omalla maallaan Hotelli Hanhessa, juhannusaattona, perjantaina 22.6.2012, klo 22.00. Liput 7 € / ovelta. Hotelli Hanhi, osoitteessa Kantatie 2, Lapinjärvi.

www.hotellihanhi.com        www.raidergern.com
Raiderin videokanava on avattu Vimeossa
Naistenpäivänä konsertoineesta

Raiderista kansainvälinen video


Maaliskuu 2012

Raiderin (Raider Gern) kevät on ollut kiireinen ja työntäyteinen. Viime torstaina herra juhlisti ystävineen naistenpäivää Mies omalla maallaan -konsertin muodossa. Kulttuuritila Mellarissa (Mellunmäki, Helsinki) nähty esitys oli muuttanut onnistuneesti konsertista notkean show?n muotoon.

Paikalla ollut yleisömäärä kertoo omaa kieltään miehen nosteesta; toistasataa kuulijaa oli ahtautunut pieneen tilaan, mutta sopu antoi mukavasti sijaa.

- En voi olla kuin tyytyväinen, Raider huokaili onnistuneen esityksen jälkeen.

Raiderin uraa viedään askeleittain nyt myös kansainvälisempään

suuntaan; onhan mies esiintynyt uransa aikana niin Saksassa, Italiassa kuin kaikissa Skandinavian maissakin.  

Pian valmistuu videokokonaisuus A night with Raider Gern, joka sisältää paitsi haastatteluita, myös runsaasti livemateriaalia.

Myös työn alla oleva Tänä iltana Raider? ohjelman purkitus jatkuu.

- Uusista levytyksistä puhutaan nyt vakavasti. Haluan, että kaikilla on mahdollisuus kuulla meidän musiikkiamme, Raider tiivistää.

  1. -Video on katsottavissa Vimeosta seuraavasta linkistä.

  2. A night with Raider Gern 2012Raider tuo show’n lähiöön Naistenpäivänä


Maaliskuu 2012

Itähelsinkiläinen Raider Gern tuntee sananmukaisesti olevansa omalla maallaan, esiintyessään naistenpäivänä Kulttuuritila Mellarissa.
Mies omalla maallaan –esitys saa nyt uuden muodon. - Meillä on mahdollisuus muuttaa konserttimme enemmän show-tyyppiseksi; lyhyemmäksi ja tiiviimmäksi paketiksi, Raider luonnehtii. 
Luvassa on monipuolinen kattaus jättimäisiä balladeita ja huumorilla höystettyjä menopaloja.
Esityksessä Raiderin taustalla on tuttuun tapaan kapellimestari
Arto Huhtanen sekä kitaristi Marko Holstein.


Raider, Mies omalla maallaan Naistenpäivänä, torstaina 8.3.2012 klo 19.00.
Kulttuuritila Mellari, Korvatuntunturintie 2, Helsinki.

Esityksen kesto n. 45 minuuttia.
Tilaisuuteen on vapaa pääsy.Raider konsertoi Mellunmäessä 14.1.2012


Itähelsinkiläinen Raider konsertoi Kulttuuritila Mellarissa ensi

lauantaina, 14. tammikuuta, klo 13.00 yhdessä kapellimestarinsa Arto Huhtasen kanssa. Keskelle päivää sijoittuvan esityksen kesto on noin yksi tunti ja ohjelma käsittää parhaita paloja viime syksynä kantaesityksensä saaneesta Mies omalla maallaan -projektista.

Raiderin Mies omalla maallaan ? pientä päiväkonserttia? tähdittää myös peruspalveluministeri Maria Guzenina-Richardssonin vierailu. Hänen puheenvuoronsa nähdään Kulttuuritila Mellarissa ennen päiväkonserttia alkaen klo 12.00.


Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.


Raider Mies omalla maallaan -pieni päiväkonsertti lauantaina 14.1.2012 klo 13.00 Mellunmäki, Kulttuuritila Mellari, osoitteessa Korvatunturintie 2, 00970 Helsinki


Raider:

www.raidergern.com


Mellari:

Lue lisää peruspalveluministerin vierailusta Mellunkylän alueportaalista.


Maria Guzenina-Richardsson:

Lue peruspalveluministeristä lisää Eduskunnan sivuilta.
Uutiset menneiltä vuosilta


VUOSI 2011

VUOSI 2010

 
Lisätiedot:
Manageri Eric Lemström e-mail eric.lemstrom@gmail.com tai raiderjapassionmarkkinointi@gmail.commailto:eric.lemstrom@gmail.commailto:raiderjapassionmarkkinointi@gmail.commailto:raiderjapassionmarkkinointi@gmail.comshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2
Rakastuneen Raiderin mukaan kesä on ihanaa ja romanttista aikaa.