Raider uutisia… Raiderin uutisia...

 
 

Raiderin uusi projekti myyntiin

Raiderin uusin projekti kantaa nimeä RaiderLIVE.  Mahtipontisesta nimestään huolimatta kysymyksessä ei suinkaan ole valtava konserttikiertue, vaan monipuolinen, tanssittava ohjelmisto, joka on suunnattu koko kansan huviksi.


Raider kiertää tutun nelihenkisen Passion –orkesterinsa kanssa. Kapellimestarina häärää tuttuun tapaan Arto Huhtanen, joka myös vastaa laulujen sovituksista.


Ohjelmisto poikkeaa aiemmin nähdystä mm. siinä, että mukana on selkeästi enemmän 80- ja 90-lukujen unohtumattomia sävelmiä. Lisäksi mukana on suuri joukko niitä lauluja, joita Raider on aina halunnut esittää, mainittuna mm. Cliff Richardin, Kenny Rogersin, Beatlesin ja Lionel Richien tunnetuksi tekemiä numeroita.


Illan aikana kuullaan myös Raiderin omia levytyksiä, joita yleisö jatkuvasti pyytää yhä uudelleen.

  1. -Tanssimusiikkia emme ole kuitenkaan jättäneet missään tapauksessa pois. Olemme vain ottaneet mukaan paljon uutta tavaraa, Raider sanoo.

  2. -Ensimmäistä kertaa esitämme tässä ohjelmassa myös aivan uusia lauluja, joita kukaan ei aiemmin ole kuullut -  onneksi ei, uudesta projektistaan silminnähden innostunut Raider sanoo.


RAIDER JA PASSION LIVE -projektin myynti:

NF-Tuotanto.pro 
044 970 8069
myynti@nf-tuotanto.pro
www.nf-tuotanto.pro
http://www.nf-tuotanto.proshapeimage_1_link_0