Raider uutisia… Raiderin uutisia...

 
 

Raider Gern Mies omalla maallaan -konserttinsa aattona:

”Nyt uskallan olla oma itseni”


Laulaja Raider nauttii työstään ja elämästään täysin siemauksin. Uusi projekti ”Mies omalla maallaan” saa kantaesityksensä Kulttuurikeskus Caisassa marraskuun puolessa välissä.


”Mä luulin, eksynyt oon maailmaan / tai löydä uutta en / viimein sen löysin / ja nyt olen tyytyväinen!”  Näin laulaa Raider Gern uuden Mies omalla maallaan –produktionsa nimimelodiassa. Uskomatonta, mutta totta: Raider on laulanut työkseen pian toistakymmentä vuotta. Vauhti ei kuitenkaan ole tippaakaan hiipunut, vaan mies sanoo oppivansa joka päivä jotakin uutta.
- Tämä on hieno ammatti, jossa ei koskaan tulla valmiiksi.
Parhaillaan Raider valmistelee
Passion –orkesterinsa kanssa projektia, joka saa kantaesityksensä Helsingin sydämessä, Kulttuurikeskus Caisan hämyisissä valoissa.
- Minulla on ollut ilo työskennellä upeiden muusikoiden kanssa.
Hän kiittää erityisesti kapellimestariaan
Arto Huhtasta, joka myös pitkälle vastaa konsertin laulujen sovituksista.
- Vaikka olen vuosia tehnyt erilaisia show- ja konserttiprojekteja sekä viihdyttänyt tanssikansaa, nyt minulla on hieno tilaisuus esittää jotakin todella omaa ja ainutlaatuista. Toivon, että saan nähdä yleisön joukossa paljon eri-ikäisiä ihmisiä, Raider toteaa.

”Tasapaino syntyy elämällä”

Raider kertoo, että jokaisen ihmisen on jossakin vaiheessa katsottava taakseen ja nähtävä, miten pitkälle hän on kulkenut.
- Kun kaksi vuotta sitten tein uusia kotisivujani ja ryhdyin kartoittamaan urani eri vaiheita, itsekin hämmästyin sitä, kuinka paljon erilaisia asioita näihin vuosiin on mahtunut.
Milloin Raider on nähty juontajan roolissa, milloin hän on esiintynyt Tartu mikkiin –ohjelman vieraana tai kuuluisan Bumtsibumin solistikaartissa - puhumattakaan niistä kymmenistä ulkomaanmatkoista, joita hän laulaen on tehnyt.
- Ajan myötä sitä uskaltaa olla rohkeasti olla oma itsensä. Tasapaino syntyy elämänkokemuksen myötä, Raider sanoo.

Raider ja Passion: Mies omalla maallaan –konsertti Kulttuurikeskus Caisassa keskiviikkona 16.11.2011 klo 19.00 (Kaisaniemenkatu 17C, Helsinki). Liput ennakkoon osoitteesta raiderjapassion@suomi24.fi tai ovelta tuntia ennen konserttia. Liput 7 euroa. Tilaisuus televisioidaan.
Raiderin kotisivut löytyvät osoitteesta
www.raidergern.com


Lataa lehdistötiedote (world-dokumenttina)

Lataa kiertuesite (pdf-tiedostona)


Raider tuntee olevansa tänä päivänä vahvempi kuin koskaan.